Fürdőszoba-, nappali-, szobabútorok

 

Cégünk nem csak konyhaszekrények gyártását vállalja, hanem bármilyen lakossági berendezési bútor kivitelezését is.

Az asztalos munkák elvégzése cégünk fő tevékenységi köre bútorkészítés, bútorjavítás, bútorok összeszerelése, átalakítása.

Nappali bútorok

A nappali bútorok széles design vonalán mozognak, tehát nagyon sok fajta stílusú létezik, a megrendelő egyedi igényei alapján a hely adottságaihoz mérten tervezzük és valósítjuk meg.

A nappali bútorok és mindenfajta bútorkészítés előtt munkatársaink elkészítik az egyedi látványtervet. A felmérés ingyenes tehát a helyszíni szemle után kézhez kapja árajánlatunkat, és amennyiben megfelelőnek találja, a munkák gyors határidővel készülnek el.

Fürdőszobabútorok

De nem csak nappali bútorok készítését vállaljuk, hanem egyedi fürdőszobabútorokat is. A fürdőszobabútor egyedi tervezésének köszönhetően a helykihasználtság a legpraktikusabb lesz és ezáltal rengeteg hasznos helyet spórolhatunk magunknak. A fürdőszoba felújítása előtt ne feledje, hogy egyeztetni kell, minden szakemberrel mielőtt bármilyen munkafolyamat elkezdődne.

Hálószobabútorok

Ugyanúgy állunk rendelkezésükre, ha hálószobabútort szeretnének, ebbe beletartozik az ágykeret is.

Gardróbok és gardróbszobák

Gardróbok és gardróbszobák megvalósítását is vállaljuk.

Gyerekszobabútorok

Különleges bútorok készítésére is lehetőség van, mint például egy fantáziadús gyerekszoba bútor. Minden kisgyermek vágya, hogy kis birodalma legyen és ezen a helyen jól érezze magát. A gyerekszobák hangulatát a szülő és a gyermekek ízlésének megfelelően próbáljuk kialakítani. Számunkra rendkívül fontosak az Ön egyedi igényei, kívánságai. Annak érdekében, hogy személyre szabottan tudjunk, Önnek árajánlatot adni kérjük, egyeztessen velünk időpontot, így maximális figyelmet tudunk Önnek biztosítani.

 

Kérjen egyedi árajánlatot kattintson ide!…

vagy érdeklődjön a 34/473-277-es telefonszámon.

ECK FA Kft.
2851, Környe, Iparcentrum Pf:25
Tel: 06-34/473-277
Fax: 06-34/473-277

Eck Csaba – Ügyvezető
Tel: 06-30/9577-181
Email: eckfakft@t-online.hu

Ifj. Eck Csaba
Tel: 06-30/2978-359
Email: ifj.eck.csaba@eckfakft.hu