Belsőépítészet

« 1 A 2 »

A belsőépítészet segít Önre szabni a rendelkezésre álló teret figyelembe véve az Ön és családja, cége szokásait, életmódját, ízlését, igényeit.

A belsőépítészet feladata, hogy a benne rejlő lehetőségekkel vizuálisan megnagyobbítsa az előnytelen formájú kis helyiségeket vagy elrejtse a tervezési és konstrukciós hibákat. Egységet teremt a műszaki tartalom és a stílus között tehát egyszerre kell szépnek és praktikusnak lennie.

A belsőépítészeti megoldások közé soroljuk az egyedi falburkolatokat, ami készülhet bútorlapos, furnéros és fa kivitelben is. Az egyedileg tervezett falburkolatok lehetnek keretes vagy betétes kivitelűek.  Egyedi tervezést igénylő falburkolatokat is készítünk például színházak, közösségi házak részére. Készítettünk már akusztikus falburkolatokat is mely a tervezésének köszönhetően biztosítja a helyiség hangtörését.

A belsőépítészeti remekművek közé soroljuk az egyedileg tervezett álmennyezeteket is, melynek szintén csak a fantázia szabhat határt.

Rendelhetnek még a falburkolat síkjába épített szekrényt vagy beépített szekrényt, mely készülhet nyíló vagy toló ajtókkal is, tükrös kivitelben egyaránt. Tükörkeretek kivitelezése is cégünk szolgáltatásai közé sorolható. A beépített szekrények mellett előszoba panelek tervezésével és gyártásával is foglalkozunk.

A templomok belső tereinek berendezése komoly kihívást jelent egy hozzá nem értő számára, de cégünk már készített templomi berendezéseket. Az emeletes házak elengedhetetlen kelléke a lépcső, cégünk húzott önhordó szerkezetű fa lépcsőket is gyárt. A lépcsők készülhetnek nyitott vagy zárt kivitelben, különböző típusú korlátokkal.

A sokoldalú belső-építőművészeti tevékenység gyakran enteriőr minden részletére kiterjed. Az enteriőr stílusa, megjelenése, igényessége vagy éppen nemes egyszerűsége meghatározza, megmutatja a kor, a népcsoport, a tájegység és a társadalmi rétegek civilizációs szintjét.

Kérjen egyedi árajánlatot kattintson ide!…

vagy érdeklődjön a 34/473-277-es telefonszámon.

ECK FA Kft.
2851, Környe, Iparcentrum Pf:25
Tel: 06-34/473-277
Fax: 06-34/473-277

Eck Csaba – Ügyvezető
Tel: 06-30/9577-181
Email: eckfakft@t-online.hu

Ifj. Eck Csaba
Tel: 06-30/2978-359
Email: ifj.eck.csaba@eckfakft.hu