Pályázataink

Sikeres pályázataink:

logopár

Faipari gépek beszerzése

„A támogatási szerződés hivatkozási száma: GOP-2.1.1-09/A-2009-1552
A projekt címe: Faipari gépek beszerzése az Eck-fa Kft.-nél
A (Fő) Kedvezményezett neve és címe: Eck-Fa Asztalosipari és Kereskedelmi Kft., 2851 Környe, Iparcentrum, 0572/28 hrsz.
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1539 Budapest, Postafiók 684.
A projekt keretén belül a társaság eszközbeszerzési céllal nyújtott be pályázatot. A projekt megvalósítása során a pályázat szerinti 1 db IDM Activa élzáró automata, 1 db. SCM Sandya 7 kontaktcsiszoló és 1 db SCM SI 400 class lapszabász gép megvásárlására került sor, amelyet a társaság az asztalos és faiparban használ.
A társaság a projekt megvalósítását a tervezett kezdési időpontnál 52 nappal később kezdte meg, azonban a befejezés 15 nappal korábban valósult meg a tervezetthez képest.
A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is.
A projekt megvalósítása során beszerzett gépek hozzájárulnak a társaságnál a termelés modernizációjához, hatékonyabbá tételéhez, a technológia fejlesztéséhez és a költségek csökkentéséhez. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot a piaci pozíció megerősítéséhez.”

 

Vállalatirányítási rendszer fejlesztése

A támogatási szerződés hivatkozási száma: GOP-2.2.1-09/1-2009-0144
A projekt címe: Vállalatirányítási rendszer fejlesztése az ECK-FA Kft-nél
A (Fő) Kedvezményezett neve és címe: Eck-Fa Asztalosipari és Kereskedelmi Kft., 2851 Környe, Iparcentrum, 0572/28 hrsz.
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1539 Budapest, Postafiók 684.
A projekt keretén belül a társaság szoftver eszköz beszerzési, valamint oktatási céllal nyújtott be pályázatot. A projekt megvalósítása során a pályázat szerinti 1 db KORPUS CAD/CAM, 1 db KORPUS NET, 1 db KORPUS SERIAL szoftver beszerzésére került sor, valamint a KORPUS szoftverek helyszíni telepítése és oktatás igénybe vétele történt. A társaság a beszerzett szoftvereket az asztalos és faiparban használja.
A társaság a projekt megvalósítását a tervezett időpontban kezdte meg, a befejezés a kifizetés miatt 1 nappal később valósult meg a tervezetthez képest.
A projekt megvalósítása során beszerzett szoftver eszközök, illetve a velük kapcsolatban igénybe vett szolgáltatások hozzájárulnak a társaságnál a termelés modernizációjához, hatékonyabbá tételéhez, a technológia fejlesztéséhez és a költségek csökkentéséhez. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot a piaci pozíciója megerősítéséhez.

 

Nemzeti fejlesztési ügynökség: www.nfu.hu

Közreműködő szervezet: www.magzrt.hu

logopár